Ook een klacht over product of dienst? Meld nu je klacht en geef een signaal! Meer dan 1400 bedrijven reageren online

Meld hier je klacht

telefonise markrting oneerlijk: Klacht Eurojack loterij

KLACHTSTATUS

Klacht niet behandeld

TOTALE LOOPTIJD

Nog niet gestart (bedrijf niet actief)

KLACHT DETAILS

Geplaatst op: 30-05-2013, 2 jaar 3 maanden geleden
KLACHT
Wilt u gratis 100 loten?


Graag uw gironr. Dan storten we de prijzen erop.
DAN WORD DE BAND GESTART en sniekie na de datum komt de aap uit de mouw het kost 8.50 word afgeschreven van de rekening. Verder nog niets vernomen van hun geen adres of hoe op te zeggen weet niets van hun.Hoe nu verder?
GEWENSTE OPLOSSING
De afschrijving tegen houden, geen verplichtingen van deze onbetrouwbare overrompelaars.
Vind je dat deze klacht ongepaste inhoud bevat?

Ook een klacht indienen over Eurojack loterij?

Meld hier je klacht

PRAAT MEE OVER DEZE KLACHT

Bij mij precies hetzelfde! Ze belden uit naam van de Euro loterij. Nu heb ik een brief waarin staat dat ik lid ben van een duistere organisatie uit St.Gallen genaamd European Lottery Club. (zo, 08/09/2013 - 22:01)
Service@eu-jack.com :Telefoon 0900-4002070 het nummer van Belfabriek uit S- Gravenhage. In de brief staat niets vermeld over de uitleg en kosten voor het spel (zo, 08/09/2013 - 22:07)
Op internet gezocht en gevonden http://eujack.com. ELC Zürcher Str. 202 9014 St. Gallen Schweiz Ust: CHE-103.227.138 (zo, 08/09/2013 - 22:10)
Heb inmiddels een e-mail gestuurd aan Service@eu-jack.com en opgezegd. Benieuwd of ik bericht krijg, maar ben bang van niet (zo, 08/09/2013 - 22:12)
Manager van de organisatie is Ökdemir Slufak (zo, 08/09/2013 - 22:15)
Tip! het afgeven van een telefonische machtiging die (in dit geval) op band hebben opgenomen is niet rechtsgeldig www.incassomachtigen.nl voorwaarden telefonische machtiging (zo, 08/09/2013 - 22:20)
Toch maar op voorhand naar de bank om te zien of ik het incasso kan tegenhouden (zo, 08/09/2013 - 22:21)
Hoe is het bij jullie afgelopen? Ik vrees dat ik er ook in ben getrapt.... (zo, 27/10/2013 - 23:15)
Ik ben er ook ingetrapt, ben ook benieuwd hoe het bij andere is afgelopen. (wo, 06/11/2013 - 08:04)
Wat is het rekening nummer A.U.B (zo, 10/11/2013 - 16:39)
vandaag gebeld door eurojack loterij en had gratis 100 loten gewonnen. 1e maand gratis en als ik door zou willen 8,50. daarna mijn rekeningnummer om te storten en te incasseren??? daarna opgehangen. (ma, 11/11/2013 - 15:54)
Kan iemand mijn het bankrekening nummer van euro jack even geven (wo, 13/11/2013 - 18:33)
ook ik ben erin getrapt. zou fijn zijn als ik bankrekeningnummer van euro jack hier wordt geplaatst zodat mensen dit door hun bank kunnen laten blokkeren!!!! (wo, 20/11/2013 - 10:46)
global collect bv hoofddorp is de organisatie die namens euro-jack de incasso regeld. tegenrekening is 272649. u kunt bij de bank telefonisch deze incasso laten blokkeren (do, 02/01/2014 - 22:06)
Tegenrekening 272649 Mutatiesoort Incasso Tegenrekening 272649 rekening nr is te vinden op je afschrift ing (zo, 05/01/2014 - 14:48)
ik heb de 34 euro terug laten boeken e bij ING laten blokkeren tevens hun een mail gestuurt-------- Oorspronkelijk bericht -------- Van: service@eu-jack.com Datum: 04-01-2014 14:32 (GMT+01:00) Aan: Me (zo, 05/01/2014 - 14:52)
Ik heb vandaag iemand van het bedrijf aan de telefoon gehad. Telefonisch opgezegd (en gesprek opgenomen), maar kon wel weken duren... Tevens gespreksopname opgevraagd van hun eerste belletje. (di, 14/01/2014 - 18:45)
Ook ik ben er ingetrapt.Ik heb gebeld en die vrouw aan de lijn ging het regelen ,na april speel ik niet meer mee. Ga straks nog wel naar de bank en laat het terug storten en het rekeningnr blokkeren. (ma, 03/03/2014 - 10:30)
ook ik ben er ingetuind. Is het bij jullie allemaal goed afgelopen want ik knijp hem nu echt (vr, 07/03/2014 - 11:59)
Ik heb ook ja gezegd over de telefoon. 5 minuten later per mail opgezegd. Nog geen reactie uiteraard. Chaantje: wie is "die vrouw"? Welk telefoonnr? (di, 18/03/2014 - 16:02)
Alle hulp is welkom, kijk ook eens hier: https://www.opzeggen.nl/kroodle/opzegbrief Na Juridisch advies te hebben ingewonnen delen wij u het volgende: https://www.opzeggen.nl/kroodle/opzegbrief (wo, 23/04/2014 - 10:35)
Ik ben er ook ingetrapt. Heb veel gehad aan jullie info en reacties. Heb ze een dreigende mail gestuurd en geeist dat ze niet incasseren en mij geen lid maken (telefonische machtiging is niet rechtsgeldig en ze maken zich schuldig aan misleiding en agressieve verkoop). We wachten af. (do, 26/06/2014 - 18:37)
ik heb ook telefoon gehad en ben er ook ingestonken nooit iets gehoord tot vandaag dat er 25.50 van de rekening was afgeboekt (di, 01/07/2014 - 14:00)
Ik ben er ook ingetuind, 34 euro armer.. email gestuurd om gelijk op te zeggen niets terug gehoord nu een brief met 100 lotnrs global collect geblokkeerd en opzeg brief verstuurd, vindt dit zo vals (za, 02/08/2014 - 18:52)
Bij mij dus het zelfde verhaal.Wees gerust, de bank stort het terug en kan het nummer blokkeren.Ik heb ook diverse mails naar hun gestuurd maar nooit antwoord en gebeld maar wordt niet opgenomen (ma, 10/11/2014 - 02:37)
en wat dan? k ben ook zo stom geweest.hij bleef maar volhoude heb me rekeningnummer gegeven.hoe dom kan je zijn? wat moet ik nu doen eerst afwachten tot ze gaan afschrijven of nu al stappen ondernemen (vr, 12/12/2014 - 07:40)
Wat is hun e-mailadres? Ik heb namelijk nog geen mail van hun ontvangen (do, 18/12/2014 - 08:08)
wil k graag weten wat het mail adres is. en telefoonnr van hun. ik ben er ook ingetuimeld. . j.lee@casema.nl (ma, 22/12/2014 - 18:23)
Ik heb ook ja gezegd. Ook graag mailadres en telefoonnummer. Moet ik al iets doen. (di, 23/12/2014 - 21:02)