Opgelost door : Cadeau abonnement geven? Kies GEEN Libelle!!

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 252325
Gebruiker
mevrouw Lis
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het niet gelukt probleemloos een Libelle cadeau abonnement te regelen. Afspraken worden niet nagekomen, mails niet beantwoordt, klantenservice belooft van alles maar regelt niets. Ettelijke telefoontjes gepleegd; iedere telefonist(e) belooft dat het goed komt maar niemand maakt het waar. Alles gaat verkeerd en de ontvanger van het abonnement is diep teleurgesteld. Wat een leuk cadeau had moeten zijn is één grote frustratie! En Libelle doet niets.

Als er dan eindelijk een mail komt waarin beloofd wordt dat het echt geregeld gaat worden, maar dat ze mij daarvoor willen spreken maar geen telefoonnummer hebben (wat ik al drie keer gegeven heb!), wordt de mail alweer gestuurd vanaf een mailadres wat niet te beantwoorden is...

Ik ben bekend met de wet van Murphy, maar zelfs die maakt het niet zo bont als Libelle.. Hoe Libelle met mensen omgaat is onvoorstelbaar!
Een communicatie cursus voor de klantenservice is zeer aan te bevelen!

Gewenste oplossing

Een mailadres wat ik beantwoorden kan.

Een oplossing én hele grote excuses voor het de tweede keer bederven van een verrassing en alle fouten die gemaakt zijn en nog steeds worden gemaakt. Compensatie is welkom.

Een excuus voor het arrogante gedrag van de dames van de klantenservice zou eveneens op zijn plaats zijn: zij maken fout op fout en verwijten mij vervolgens dat ik boos bel, als ik voor de zoveelste keer met een kluitje in het riet gestuurd blijk te zijn. Dat lijkt mij niet netjes. Net zo min als de telefoonverbinding drie keer achtereen verbreken omdat ze mij niet vriendelijk genoeg vinden..
Tja, waar zou dat van komen?
Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
content

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

  1. Auteur
    mevrouw Lis
    Datum
    Libelle heeft telefonisch contact opgenomen en haar uiterste best gedaan om ons tegemoet te komen. De schade die is aangericht, kan niet meer weggenomen worden maar ik ben wel blij dat ze nu haar best doet.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over ?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen