Klacht 123Tuingrond.nl: Ophoogzand met puin en vage factuur

Klachtnummer
# 34536
Gebruiker
Klager
Datum
0 reacties

Details

De klacht

We hebben 3 m3 ophoogzand besteld via de website van 123tuingrond.nl voor een bedrag van €139,97. Onbekend nu is echter of dit bedrag excl. of incl. BTW is, aangezien wij een factuur kregen van € 157,00 (incl. BTW), waarbij het bedrag €129,75 excl. BTW is. De vraag is dan ook wat er gebeurd is met het bedrag van €139,97 en of dit het eigenlijke bedrag incl. BTW is? Dit zou betekenen dat we dan teveel betaald hebben voor het ophoogzand.
Ook bleek er erg veel puin in het ophoogzand te zitten. Op de website wordt absoluut geen melding gedaan over wat ophoogzand precies is en dat hier ook puin in kan zitten. De site is dan ook misleidend.
Bovenstaande is meegedeeld aan het bedrijf per mail, waarbij is verzocht om tegemoetkoming m.b.t. het puin en een uitleg over de factuur. De reactie van het bedrijf is verbazingwekkend "agressief" en niet klantvriendelijk.
Wij raden mensen dan ook aan om niet bij dit bedrijf te bestellen.

De oplossing

Een nette en correcte manier van omgaan met ons als klant. Een duidelijk onderbouwd antwoord op de vraag m.b.t. het verschil in bedrag op de website en de uiteindelijke factuur. Een compensatie voor het gevonden puin.
Hun website aanpassen, zodat deze niet misleidend meer is, door duidelijker te verwoorden wat ophoogzand is en of het genoemde bedrag bij het ophoogzand inclusief of exclusief BTW is.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat 123Tuingrond.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over 123Tuingrond.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen