Klacht ABN AMRO: Communicatiesnelheid ABN-AMRO 19e eeuws ondanks telefoon en glasvezel
Ik heb sinds jaren een kluisje bij de ABN-AMRO in Leiden. Nu ik in Haarlem woon wil ik dat graag overzetten naar een kantoor alhier. Het blijkt onmogelijk telefonisch geïnformeerd te worden over de mogelijkheden van een kluisje in Haarlem. Via het centrale nummer krijg ik een medewerkster aan de lijn die zegt dat ik daarvoor een afspraak op kantoor moet maken. Als ik zeg dat me dat teveel tijd kost en ik alleen even wil horen wat er mogelijk is biedt ze aan om het betreffende kantoor per email te vragen om mij te bellen. Het lijkt me handiger als ze mij het telefoonnummer van het betreffende kantoor geeft zodat ik e.e.a. zelf kan overleggen, 5 minuten werk en klaar is Kees. Dat kan niet. Ik stel voor dat ze dan nu het bijkantoor belt en vraagt of ze mij even willen bellen. Dat kan niet. Dan in hemelsnaam maar per email en ik vraag haar mij een kopietje te sturen. Een kopietje? Dat kan niet. Op mijn vraag hoe ik dan weet of de email überhaupt is verstuurd en hoe lang ik dan moet wachten op een reactie is het antwoord: opnieuw contact opnemen als ik over 3-4 dagen niet ben gebeld. Lachwekkend als het niet zo treurig is, anno 2017 moet ik dagen wachten op contact met de bank over zo iets lulligs als een kluisje! Ik zal het verder niet hebben over de tijd die het kost om uit zoeken hoe per email of schriftelijk een klacht bij de bank kan worden ingediend.De oplossing
Ik verwacht anno 2017 binnen 2-3 uur een reactie op een vraag over de mogelijkheden van een kluisje/safeloketUiteindelijke oplossing