Klacht Abonnementenland: Misleidend!

Shelleym

Ik heb een aantal weken geleden een penny’s abonnement afgesloten voor mijn nichtje. Hierbij kreeg ze dan ook een xxl zomerpakket gratis. Nu staat er bij elk abonnement op de site als je voor 1 jaar kiest of ons geval dan 2 jaar dat het maandelijks opzegbaar is. Nu dat ik weer een kapot boekje binnen heb gekregen heb ik het opgezegd. Hierbij heb ik 3 bevestigingen ontvangen via de mail. En is er vandaag wel geld afgehaald nu heb ik weer met aboland gemaild. En zeggen ze dat ik akkoord ben gegaan voor 2 jaar en anders maar het pakket moet terug sturen? Denken jullie zelf dat ik voor jullie het zomerpakket van mijn nichtje ga afpakken? Zijn jullie niet goed in jullie bovenkamer. Overal staat ‘maandelijks opzegbaar bij’ heb bewijzen gestuurd en nog is het niet goed. Is pure misleiding want daarna dreigen ze met een incassobureau lachwekkend gewoon. Meerdere mensen met hetzelfde probleem echt in en in triest.

Dat het stopgezet word aangezien er toch niet geluisterd word. En alleen maar bijdehand word geantwoord

Abonnementenland
    Geachte mevrouw Meijer,

Het spijt mij om te vernemen dat er een misverstand ontstaan is over de voorwaarden van het abonnement, maar mijn collega's hebben u juist geinformeerd. U ging bij het abonnement akkoord om minimaal 2 jaar abonnee te blijven, daarom ontving u een groter cadeau. De opzegtermijn is ook 1 maand, dit betekent dat u uiterlijk 1 maand voor afloop van de actie periode dient op te zeggen als u geen verlenging van het abonnement wenst.

Wij hebben ook aangeboden om een uitzondering voor u te maken en de overeenkomst per direct te ontbinden, maar in dat geval dient u inderdaad het welkomstgeschenk in originele staat terug te sturen. U heeft dit aanbod van de hand gewezen en dan is de enige optie die overblijft voor u dat u de komende 2 jaar abonnee blijft zoals u oorspronkelijk met ons afgesproken heeft.

Mocht u toch van de oplossing gebruik willen maken die wij u aangeboden hebben stuurt u dan alstublieft een mail naar abonnees@aboland.nl met uw volledige adresgegevens en mijn naam in de onderwerpsregel.

Oscar
    Shelleym
    Complete onzin! er werd nergens aangegeven dat je nog een maand het om af te sluiten. Zoals ik al 100x zeg staat er overal ‘ maandelijks opzegbaar ‘ dit is gewoon misleidend. Jullie zijn niet goed als je denkt dat ik het pakket die erbij zat van mijn nichtje af ga pakken. Jullie zoeken het maar uit dat jullie bij meerdere mensen dit flikken en misleidend doen en snel komen met incassobureau moet je bij mij niet doen!! Bewijs genoeg dat er staat bij 1 jaar of 2 jaar nog maandelijks opzegbaar!! Ook genoeg reviews hierover te lezen!! Al 10x onderhand gezegd dat ik kapotte boekjes binnen krijg maar natuurlijk word daar niet op gereageerd! Prima betaal geen cent zal nog even weer 2 bewijzen meesturen
    Abonnementenland
    Geachte mevrouw Meijer,

Ik begrijp uw frustratie, maar net als u zijn wij gebonden aan de algemene voorwaarden van het abonnement. Deze voorwaarden zijn voor iedereen hetzelfde maar wij merken dat inderdaad sommige mensen deze helaas anders hadden geïnterpreteerd dan de bedoeling is. Wij nemen deze kritiek op en zullen bekijken of het nog duidelijker gecommuniceerd kan worden.

Wat betreft uw zaak, de enige oplossing om de afspraken te ontbinden heeft u reeds van de hand gewezen.

U kan een mail sturen om een nazending van het beschadigde nummer aan te vragen. Vermeld u in de mail dan wel om welke editie het gaat.

Oscar

Ook een klacht indienen over Abonnementenland?