Klacht Aboutyou.nl: artikel defect. Vervangend artikel een keer zo duur aanschaffen

Renesigrid

Ik heb onlangs een paar schoenen gekocht met 50% korting en die waren stuk. Ik kon ze terug sturen en de klacht bleek gegrond. Ik kreeg het aankoopbedrag teruggestort. Dus ik kon de schoenen opnieuw bestellen, maar nu voor de normale prijs, zonder de korting.

Ik kan er niks aan doen dat de schoenen stuk zijn.

Ik heb een mail gestuurd met met verontwaardiging en kreeg tot een korting van 25% aangeboden. Ik was het hier niet mee eens en heb vervolgens gebeld. De mevrouw die ik sprak was erg negatief en bood een korting aan van 10%. Ze doen dus maar wat.

Ik heb vervolgens opnieuw een mail gestuurd waarin ik aangeef hoogst verbaasd te zijn. Had mij gewoon een vervangend paar gestuurd, dat is wat ik wil.
Ik heb een officiële klacht ingediend en hierbij aangegeven dat ik verwacht dat deze serieus in behandeling zou worden genomen. Binnen 5 minuten kreeg ik een mail terug met als enige reactie. Het staat in de voorwaarden!!!

About You is tot niets bereid en weigert logisch na te denken en wijst alleen naar de voorwaarden.

Ik begrijp niet dat About You hun goede naam laat aantasten voor 2 tientjes. Onbegrijpelijk!!
Ik heb ze aangegeven altijd zeer tevreden zijn geweest en ik heb ze de gelegenheid gegeven om dit netjes op te lossen, maar daar is About You niet toe bereid

Dezelfde korting als bij de eerste bestelling of vervangend paart schoenen.

Ook een klacht indienen over Aboutyou.nl?