Wij vinden dat Adriaans Schoorsteenveger hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Adriaans Schoorsteenveger: veel te veel geld betaald voor schoorsteenvegen
gebeld voor een schoorsteenveger, kon snel worden geholpen, tot zover een goede ervaring.Helaas........ mijn schoorsteen is geveegd, maar uiteraard was er iets stuk en moesten ze dat repareren (niet vooraf overlegd) wat er stuk was geen idee, maar kosten 90 euro (is ook niet duidelijk geworden toen ik de echte schoorsteenveger uiteindelijk liet checken)
Idd bedrag per meter (super stom van mij dat ik niet goed genoeg heb opgelet, maar ze hebben mijn rookkanaal ook een meter of 4 langer gemaakt gelukkig kreeg ik de eerste meter gratis (zucht)
Bizar veel geld betaald absolute oplichting. Slimmerds zijn het je te snel af zijn mooie woorden en ze kijken even om zich heen en denken dit is een kanshebber deze mw. heeft een grote verbouwing die heeft het niet meer door.. klopt op dat moment zo dom..
wel 20x gebeld inmiddels nemen ze niet meer op als ik bel :-)
nooit teruggebeld en de manager was ineens toch niet meer aanwezig als ik op de afgesproken tijd opnieuw belde.
doe er je voordeel mee ga voor een echte schoorsteenveger die kost laten we zeggen 50 tot 100 euro voor een veegbeurt en overlegd netjes als er iets is. Deze vind je alleen niet bovenaan in google.
geld retourBedrijf status