Klacht Aerosleep: Zoontje bijna gestikt door gevaarlijke elastieken aan matrastopper.

Klachtnummer
# 257118
Gebruiker
Paulinevh
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Om het matras van ons zoontje (1,5 jaar) hebben wij een matrastopper van Aerosleep. Dit product moet voorkomen dat het risico op wiegendood onstaat als kindjes met hun gezichtje op het matrasje komen te liggen.

Dit product heeft er echter tot geleid dat ons zoontje bij is gestikt! Toen hij boven in zijn bedje overstuur aan het huilen was wist ik dat er iets aan de hand was en ben ik (gelukkig!!) meteen gaan kijken. Ik zag dat hij een van de vier elastieken (die omhet matras heenzitten) om zijn nek had!! Hij zat helemaal klem en kon niet loskomen. Moet je nagaan wat er was gebeurd als hij om was gevallen oid, dan was hij gestikt. Ik heb hem vlug losgehaald en er was een striem in zijn nekje te zien. We hebben het matrasje meteen weg gedaan en hopen dat dit incident onderzocht wordt om nog ernstigere situaties te voorkomen.

Gewenste oplossing

Ik verlang compensatie voor dit bijna fataal afgelopen incident en verlang dat dit verder onderzocht wordt en dit product aangepast wordt en of in deze vorm van de markt gehaald wordt.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Aerosleep hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Aerosleep?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen