Klacht Alamo: Alamo huurauto upgrade valt stuk duurder uit

Klachtnummer
# 33614
Gebruiker
JP
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Wij hadden een pakketreis van Arke, hierin zat het gold pakket voor een intermediate 4-deurs bij Alamo. In verband met medische klachten hebben wij cruisecontrol nodig in de auto, dus moesten we een fullsize auto. Op de site van Alamo is het verschil tussen intermediate 4-deurs en een fullsize, voor onze vakantieperiode, € 61,- is (Die printscreens heb ik nog). Dat is omgerekend $81.44.
Alamo & Arke gaven aan dat ik de upgrade bij aankomst bij Alamo in Oakland moest regelen. In Oakland aangekomen moesten we voor onze upgrade $ 285.75'betalen. Bij thuiskomst heb ik via de mail Alamo gevraagd om een vergoeding te geven waar ik denk recht op te hebben, $ 204.31 dollar = € 153,- euro. Ik wordt naar Alamo Oakland of het hoofdkantoor in Engeland teruggewezen, Alamo Nederland schuift het dus af en de klant moet inmiddels zoveel moeite doen, bv een Engelstalige brief maken, dat ze hopen dat de klacht niet doorgezet. Kastje naar de muur verhaal.

De oplossing

Ik wil een vergoeding waar ik denk recht op te hebben, $ 204.31 dollar = € 153,- euro, en ik wil niet doorverwezen worden van een Alamo naar een andere Alamo.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Alamo is uitgenodigd om deel te nemen aan Klachtenkompas.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Alamo?