Wij vinden dat Albert Heijn hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Albert Heijn: Bedreiging personeelslid
Hallo, ik heb vandaag een nare ervaring gehad en dreiging van een personeelslid van jullie filiaal op de eudokia plein in Rotterdam, ik kom al 20 jaar daar op dit filiaal,maar vandaag ben ik gewoon beledigt en bedreiging van een personeelslid, heb de teamleider er bij gehaald een vrouwelijke maar die kon ook niet geloven hoe deze personeelslid nog steeds door bleef gaan met dreiging, ook heb ik sterk de vermoeden dat ze er geen werk van gaan maken,dit omdat ze onderling Turks praten waar ik bij stond, dus de teamleidster en de persooneelslid Kwame uit de zelfde land blijkbaar, dit neemt niet weg dat deze personeelslid niet het recht heeft om zo tekeer te gaan tegen klanten, alles staat ook op videobeelden die kunnen jullie terug zien eventueel, ik wil dat dit graag word recht gezet,ben een man van 47 jaar, en deze personeelslid is jonger dan mijn eigen zoon !! ,De incident vond plaats op 01-06-2023 precies vlak voor sluitingstijd rond 21:45/21:50Ik wil hier graag werk van maken zodat deze persooneelslid dit niet met andere klanten ook gaat doen, deze jongen moet ten eerste respect hebben voor ouderen daarnaast zeker respect voor de klant van AH ! Ik wil dan ook graag in contact komen met iemand die boven hun staat en dat ook de beelden worden terug gekeken en dat deze jongen strak moet worden aangepakt! Deze hoort niet thuis in zo een grote bedrijf waar hij kan schelden dreiging tonen en al dat slechte wat niet thuis behoort in een filiaal als AH !
Ik hoop dan ook dat ik word gecontacteerd of het nu via fb messenger gaat of telefonisch, mijn voorkeur gaat liever naar telefonisch,
Mijn naam is Farid yekhlef, mijn telefoon nummer is 0687621484
Ik hoop op korte termijn wat te horen, mijn zoon heeft dit gehoord en ben bang dat hij eigen rechter gaat spelen omdat hij (mijn zoon) zag hoe boos en kwaad ik was, buiten dit heb ik veel medische kwalen zoals diabetes en dergelijke, dus graag aub mij te contacteren op 0687621484
Ik bewaar dit mail als achtergrond bewijs dat ik het heb vermeld, nogmaals ik hoop dat mijn zoon geen eigen rechter gaat spelen omdat hij vind dat dit niet kan en ook omdat deze persooneelslid even oud is als mijn zoon,vind hij dat dat moet kunnen,ik weerhoudt hem er van en heb hem (mijn zoon ) , belooft dat deze persooneelslid word aangepakt !!
Dus graag aub mij te contacteren op 0687621484
Vriendelijk bedankt
Goed gesprek met leidinggevende en de persooneelslid die mij bedreigdeBedrijf status