Klacht Aldi: Hypocriet stoppen met wijn uit Israel zogenaamd omdat die ter discussie staat

Klachtnummer
# 30292
Gebruiker
rv
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Uiterst hypocriet stopt Aldi met wijn aanbieden uit zogenaamd bezette gebieden in Israel, zogenaamd omdat die 'ter discussie' staat. Wel, dan kan Aldi ook wel stoppen met al die Chinese troep - spulletjes, schoentjes, goedkope truitjes, etc en talloze andere artikelen die ook nogal onzuiver zijn - aan te bieden.
Sinaasappels en fruit welke onder zeer slechte omstandigheden voor de arbeiders geproduceerd worden, vis die ronduit gemarteld wordt en gedweekt in ronduit vervuild water (Tilapia, etc). Aldi bestaat bijna uit rotzooi aanbieden.
Een winkel moet geen politieke standpunten innemen die willekeurig zijn, in de hoop moslim klantjes te pleasen. Ik boycot dit hypocriete concern dan ook. Moet je kijken hoe ze met hun eigen personeel omgaan, dan weet je genoeg wat betreft het ''ethisch begrip'' bij Aldi. HYPOCRIETEN !!

De oplossing

Wees niet zo hypocriet met bepaalde producten vanwege vermeend ethisch begrip willekeurig niet meer aanbieden. Jullie huilen stomweg mee met de wolven in het bos. Heel laf en zeker niet ethisch. Want dat is Aldi dus volstrekt niet, dat weet ondertussen echt heel Nederland wel.

1 reactie

  1. Auteur
    rv
    Datum
    Aldi heeft nooit gereageerd.

Ook een klacht indienen over Aldi?