Klacht All Aqua: Klacht afhandeling klacht over geleverde badkamermeubel

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 133045
Gebruiker
YMatteman
Datum
1 reactie

Details

Klacht

De zijkant van een badkamerkast besteld bij All Aqua zwelde na na enkele maanden al op. All Aqua heeft vervolgens niets anders gedaan dan doorgeefluik te zijn voor de fabrikant. Deze hebben op basis van foto's besloten dat wij de kast nat hebben laten worden, doordat er een douchegordijn tegenaan gekomen is. Dit is niet het geval. Ik heb toen All Aqua en de fabrikant uitgenodigd bij ons thuis om dat te laten zien. Alleen de fabrikant is toen gekomen, die tot dezelfde conclusie kwam, zonder dat werkelijk te controleren, enkel meer foto's gemaakt. Als oplossing kan ik nu een nieuwe kast kopen tegen korting. Daar ben ik het niet mee eens. Ik heb een nette badkamer goed geventileerd; de kast had uberhaupt niet kapot moeten gaan
In het hele proces houdt All Aqua zich afzijdig, alsof zij hier slechts een tussenpartij in zijn. Ondertussen is aan de andere kant van de kast ook beschadiging ontstaan. Dit heb ik uiteraard gemeld, maar daar ontvang ik ondertussen geen reactie meer op.

Gewenste oplossing

In eerste instantie wenste ik een kosteloze vervanging van de betreffende kast. Volgens mij was de kast vanaf levering niet in orde, dat blijkt ook uit het feit dat deze zonder direct nat te worden aan beide kanten beschadigd is.

Op dit moment wil ik eigenlijk liever mijn geld terug voor de gehele INK Urban bestelling (hoge kast, onderkast, wastafel). De mooi-weer mentaliteit van All Aqua (vriendelijk en behulpzaam zolang het goed gaat, onzichtbaar als het tegenzit) en de starre houding van zowel All Aqua en de fabrikant hebben mij het vertrouwen doen verliezen in de kwaliteit van het product en de te verwachten service.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

All Aqua is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    YMatteman
    Datum
    Ik heb geen reactie ontvangen van All Aqua. Zeer teleurstellend en ook zeer vervelend. Het gebrek aan verantwoordelijksgevoel van dit bedrijf laat mij machteloos achter met een kapotte kast.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over All Aqua?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen