Wij vinden dat Altrex b.v. hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Altrex b.v.: niet nakomen van garantie: altrex
Ik heb op 12-07-2014 bij bouwmaat in Sittard een altrex castor 8 treeds dubbel beloopbare trap gekocht. Een jaar later breekt deze trap in 2 stukken op de lasnaden. Op deze trap is een garantie van 5 jaar. Bouwmaat Sittard zou contact opnemen met Altrex en dan contact met me opnemen. Uitsluitsel van Altrex zou zijn geweest dat bij deze trappen bekend zou zijn dat deze trappen op de lasnaden breken. Bouwmaat zei dat dit de rede was dat ze de castor trappen uit de collectie hebben gehaald. En Altrex zou dus geen garantie meer geven. Bouwmaat wilde me wel tegemoet komen door bij aankoop van een nieuwe trap 25% korting te geven. Altrex claimt veilige trappen te maken met 5 jaar garantie. Het is dan ook moeilijk te geloven dat ze de garantie van dit product zo afhandelen en dat ze weten dat er onveilige trappen op de markt zouden zijn. Ik vraag me dan ook af of Bouwmaat wel contact met altrex heeft gehad en of dit het ware verhaal is hoe altrex met zijn garantie om gaat.Gewenste oplossing
nieuwe trap of reparatieBedrijf status