Klacht Alvanda incasso: Onterechte incassoos

Cucaracha

Krijg ook regelmatig facturen van Alvando Incasso ivm Kansspelbedrijf Takersz. Met allerlei dreigementen proberen ze steeds geld van me los te krijgen, maar dat gaat ze niet lukken; ik betaal geen cent, Dit is nu al een paar jaar aan de gang en het wordt tijd dat het eens stopt. Ik weet niet wat dit soort mensen bezielt. Alle afschrijvingen die hebben plaats gevonden heb ik allemaal terug laten storten omdat ze niet terecht waren en ook de rekening laten blokkeren., maar ze geven gewoon niet op. Wordt tijd dat er van overheidswege iets aan gedaan wordt, als ik zo eens rondkijk op internet zijn er een heleboel mensen de dupe van hun malafide praktijken. Groetjes

Stoppen

Alvanda incasso
    Geachte meneer/ mevrouw Dieleman,

In reactie op uw schrijven, berichten wij u het volgende: Namens Takersz hebben wij de opdracht gekregen om openstaande vorderingen te innen. Gezien uw schrijven, zal er contact worden opgenomen met de opdrachtgever en de vorderingsprocedure worden gestaakt. Vertrouwende u naar voldoening te hebben geïnformeerd.

Hoogachtend, Alvanda Incasso
    Alvanda incasso

Ook een klacht indienen over Alvanda incasso?