Klacht Antos bouw: Niet nakomen van offerte

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 376132
Gebruiker
Roozeboom3
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Het niet nakomen van de offerte, moest ineens 25% meer afnemen en betalen, na verschillende telefoontjes met bedrijfsleider en directeur gehad kwamen we er niet uit. Antos bouw vind dit een hele gewone normale beslissing!
Ze hadden de platen die ik besteld had dubbel verkocht en daarom moest ik meer afnemen omdat ze anders 10 m2 over hielden.

Nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt!!

Gewenste oplossing

De bestelling leveren conform de offerte!
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Antos bouw
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste Rijk,

  Antos Bouw BV is een bedrijf die veelal B keus isolatie platen verkoopt die we op voorraad hebben. Het klopt dat wij een mail van u hebben ontvangen, dat u akkoord wilde gaan mits de panelen en de accessoires in 1 kleur verkrijgbaar zijn. Omdat onze offerte niet bestond uit 1 kleur, hebben we u hetzelfde dag een mail verstuurd en tevens u ook telefonisch over geïnformeerd dat er een kleurverschil aanwezig is.

  In deze telefoongesprek hebben we met u afgesproken dat u nog een keer een akkoord zou geven, indien u het kleurverschil niet storend zou vinden. Nog voordat we een concrete reactie van u hebben mogen ontvangen, hebben we een reactie ontvangen van een andere klant, dat hij akkoord gaat. Zodoende dat zijn offerte dan als eerste in behandeling was genomen...We begrijpen dat dit vervelend is maar dit was het geval. Helaas was de bestelling van deze klant zodanig groot, dat we niet meer voldoende panelen voor u zouden hebben.

  Zoals u zelf aangeeft, gaat het om B keus partijen, en is in onze offerte duidelijk aangegeven, dat de offerte geldt zolang de voorraad strekt en dat was feitelijk nu het geval.

  Vervolgens hebben we u een andere partij aangeboden. Echter deze panelen waren langer met als consequentie dat we meer uitval moesten berekenen en dus dus duurder voor u is gevallen. Als tegemoetkoming hebben we u een coulance korting aangeboden van 3% ipv 2,5%

  We kunnen en willen niets meer hieraan doen. Verder wijzen we u op dat we de ontstane situatie betreuren, maar respecteren dat we een blijvend meningsverschil hebben over de offerte aanvraag.

  Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Antos Bouw

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Antos bouw?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen