Beste Rijk,
Antos Bouw BV is een bedrijf die veelal B keus isolatie platen verkoopt die we op voorraad hebben. Het klopt dat wij een mail van u hebben ontvangen, dat u akkoord wilde gaan mits de panelen en de accessoires in 1 kleur verkrijgbaar zijn. Omdat onze offerte niet bestond uit 1 kleur, hebben we u hetzelfde dag een mail verstuurd en tevens u ook telefonisch over geïnformeerd dat er een kleurverschil aanwezig is.
In deze telefoongesprek hebben we met u afgesproken dat u nog een keer een akkoord zou geven, indien u het kleurverschil niet storend zou vinden. Nog voordat we een concrete reactie van u hebben mogen ontvangen, hebben we een reactie ontvangen van een andere klant, dat hij akkoord gaat. Zodoende dat zijn offerte dan als eerste in behandeling was genomen...We begrijpen dat dit vervelend is maar dit was het geval. Helaas was de bestelling van deze klant zodanig groot, dat we niet meer voldoende panelen voor u zouden hebben.
Zoals u zelf aangeeft, gaat het om B keus partijen, en is in onze offerte duidelijk aangegeven, dat de offerte geldt zolang de voorraad strekt en dat was feitelijk nu het geval.
Vervolgens hebben we u een andere partij aangeboden. Echter deze panelen waren langer met als consequentie dat we meer uitval moesten berekenen en dus dus duurder voor u is gevallen. Als tegemoetkoming hebben we u een coulance korting aangeboden van 3% ipv 2,5%
We kunnen en willen niets meer hieraan doen. Verder wijzen we u op dat we de ontstane situatie betreuren, maar respecteren dat we een blijvend meningsverschil hebben over de offerte aanvraag.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.
Antos Bouw