Klacht ANWB: Accu vervanging

Vriend

Heb een klacht ingediend bij de ANWB de klacht is bekend onder klachten nummer 95910013 . Heb gevraagd om een coulance betaling van een nieuwe accu brief is bij de ANWB bekend dd. 15-04-2015 .Ook een klacht gestuurd naar Varta het merk van de accu . Ze schrijven mij in een mail van 21-04-2015 dat zij het eens zijn dat ik een langere levensduur van de accu mag verwachten. Maar doen niets omdat de garantie termijn is verlopen. In de klacht naar de ANWB toe heb ik ze verteld dat ik al lid vanaf 1968 (platina lid) Daarom had ik van de ANWB wat meer verwacht dan een afwijzing .
Heb bij navraag begrepen dat de gemiddelde accu duur ongeveer 6 jaar dan is 3 jaar wel erg kort.
Alle informatie van de klacht is bekend bij de ANWB Ze zijn niet op de hoogte van de klacht die ik bij Varta heb neer gelegd. Hopende u voldoende te hebben ingelicht.
Met vr gr
Theo Vriend.

Een coulance uitkering omdat ik al lid ben vanaf 1969. En nooit een beroep doe op de ANWB wegenwacht. Zover ik kan nagaan alleen een beroep gedaan bij start problemen Daarvoor is er een nieuwe accu geplaats een in 2012 d.d 03-01 en nu weer in april 2015.
Ben allen maar een contributie betaler in al die jaren.

Wij vinden dat ANWB hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over ANWB?