Klacht Appel Totaal Bouw: Slechte ervaring met de werkzaamheden uitgevoerd door bedrijf Appel Totaal Bouw

Klachtnummer
# 76201
Gebruiker
Marga
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Kwaliteit is niet in verhouding met de prijs.
Beweerd meerdere werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maar in de praktijk kan de heer (naam verwijderd en verplaatst naar privegedeelte) dit niet.
Werktempo is zeer laag, belt veel prive. Moet op tijd weer weg ivm boodschappen te doen met zijn vrouw. Hierdoor worden geen hele werkuren gemaakt, dus duren klussen onnodig lang.
Slechte afwerking van het geleverde werk. Niet capabel genoeg om dit ook weer op te lossen, waar wel wordt gezegd dat dit geen probleem is, hier heeft meneer (naam verwijderd) in de praktijk wel degelijk moeite mee!
Deuren waren op maat gemaakt, heer (naam verwijderd) moest de schanieren plaatsen en de deur in de post hangen. Dit kon de heer (naam verwijderd) kennelijk niet na 1deur te hebben verknalt, liet hij het voor gezien met de boodschap overige deuren plaats ik niet, want hij kon het niet, waar wel werk voor aangenomen was wat geen probleem was vooraf. Resultaat, wij bleven met 8 onafgemaakte deuren zitten! Tevens lekkende koppelingen van de cv, reparatie moet nog uitgevoerd worden!!

De oplossing

Dat hij de koppelingen komt herstellen. Afspraak staat al gepland

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Appel Totaal Bouw is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Appel Totaal Bouw?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen