Klacht Apple: Persoonlijke bestanden verloren door blunders Apple Care en bizar behandeld door leidinggevende.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 190978
Gebruiker
Haydar
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Na een mislukte update van mijn Macbook kon ik de laptop niet meer opstarten. Doordat ik niet verder kwam dan het login scherm heb ik besloten om Apple Care om hulp te vragen.

Gisteravond heb ik contact gehad met Apple Care. Wij wilden een backup maken van mijn bestanden en daarna de Macbook terugzetten naar fabrieksinstellingen. Doordat het al laat was zou ik vandaag verder telefonische hulp krijgen. Er zou binnen AppleCare een notitie worden gemaakt over het backuppen van de gegevens.

Vandaag werd ik gebeld. Deze medewerker zei dat hij de notitie had gezien en ging gelijk door naar de stappen om het "probleem" op te lossen. Hierbij werd de stap "exporteren gegevens naar harde schijf" overgeslagen. Toen waren al mijn bestanden weg..

Ik heb gevraagd om een leidinggevende voor een verklaring, dit was Rene van Dijk. Meneer van Dijk gaf mij de schuld van deze situatie. Hij kon niks voor me betekenen en reageerde agressief. Vervolgens hing hij zonder pardon de telefoon op.

De oplossing

Vergoeding of compensatie voor de geleden schade door interne missers Apple Care en een excusus voor de onbeschofte behandeling van leidinggevende Rene van Dijk.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Apple hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Haydar
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Apple?