Wij vinden dat Appmetmij.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Appmetmij.nl: Fake advertenties op datingsites
Op zowel appmetmij.nl als op vindelkaar.nl als op soulmate2u.nl allen datingsites vallend onder mailchats.nl worden mensen met fake advertenties en bijna perfekte tegenreaktisch als je niet uitkijkt voor grote bedragen opgelicht met fakeadvertenties. Ik heb dat als relatiezoekende man op diverse manieren uit moeten vinden, kijk naar de profielen van Anique uit Arnhem, May uit Almelo, Elsje uit Nunspeet en plaats reaktie op alle 3 de sites en je krijgt overal reaktie op terug tegen betaling van credits. Nergen kom je vervolgens tot een treffen, word steeds opgeschoven naar de week erop etc etc. Ondertussen houden ze het gesprek gaande door steeds tegenvragen te stellen...De werkwijze is geraffineerd en zeer geloofwaardig !!!!!.Gewenste oplossing
Deze sites zouden uit de lucht moeten worden gehaald en helaas doen mannen uit schaamte hiervan geen meldingen, maar ik heb op één site alleen al voor 160,-- aan credits uitgegeven. Ze zouden gewoon terug moeten betalen, het is 100% oplichting!!!! Weest gewaarschuwd!!!!!Bedrijf status