Klacht AproPlus: AproPlus

Klachtnummer
# 97122
Gebruiker
Herenstel
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Door middel van het vervalsen van een Bewindvoerder te doen wezen en de rechtbanken te vervalsen op gronden van curatele plaatsing is dat de uitspraak van de officier van justitie van 6 december 2013 waar de rechter heeft beslist van ontbinding is dat de bewindvoerings onder komen. De rechterlijke vonnis aan het vervalsen door middel van geld ontvremen waar door het bedrijf bekend is als Bedrijf en Training te Sinderen, Waar zij niets doen betalen aan uw schulden, waar u bank wordt bedrogen door middel van een niet vermeldde uitspraak van een rechter dat u onder curatele bent vermeld.
De politie valse aangifte vermeld op uw naam.
Waar deze malefide Bewindvoerder van AproPlus te Sinderen aan de Masselinklaan 8 door het vervalsen van het Medich dossiers u niet mogen handeren zal het Medich Tucht College hun een boete opleggen van € 4.500,00 en dat zal ook nog dat bij de kvk 3 geregistreerde kvk-nummers bezitten waar maar per gezin 1 van mag bezitten.

De oplossing

Na de uitspraak van het vonnis heeft u aan de rechthebbende eigenaar alle dossier terug te sturen, en ook vanaf 6 december 2013 t/m 30 mei 2014 al het geld wat u heeft ontvangen terug te betalen aan de rechthebbende eigenaar.
Zoniet zal daar aan u een A-codering worden doen plaatsen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat AproPlus hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over AproPlus?