Klacht Arriva: Arriva bussen vol en dus halfuur wachten telkens.

ArrivaProblemen

Bus 301 van Den Bosch zat vol en ik mocht niet meer binnen.

Elke keer een halfuur wachten omdat er te weinig bussen naar Waalwijk gaan is belachelijk.

Meer bussen.

Arriva
    Beste ArrivaProblemen,

Wij streven er naar om binnen de afspraken met onze opdrachtgevers een optimale dienstverlening te realiseren. Helaas zijn er wel eens omstandigheden waardoor deze dienstverlening niet voldoet aan de wensen van onze passagiers. Wij stellen het dan ook zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om ons hiervan op de hoogte te stellen.

In je reactie geef je aan dat jouw bus te vol zat. Wij hebben je reactie doorgestuurd naar de betreffende afdeling met het verzoek hier aandacht aan te besteden.

Onze chauffeurs melden bij de verkeersleiding het aantal reizigers bij onvoldoende capaciteit en als er reizigers blijven staan.

Deze rapportages worden dagelijks gelezen door de rayonleiding. Zodra er een vast patroon wordt vastgesteld in de bezetting van een bus en er onvoldoende capaciteit is, wordt er indien mogelijk een extra bus ingezet.

Ik wil mijn excuses aanbieden voor het ervaren ongemak.

Frank
    Medewerker Klantenservice Arriva

Ook een klacht indienen over Arriva?