Klacht Arriva: Bus stakingen

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 307496
Gebruiker
Judith1978
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik ben de stakingen en de houding van Arriva kots beu spreek regelmatig chauffeurs over de estafette stakingen van de afgelopen tijd, 7 jaar geleden hebben ze 9 weken aan een stuk gestaakt dit gaat binnenkort weer gebeuren de chauffeurs van Arriva hebben hierover al per e-mail bericht gehad en wat zegt Arriva ( de bazen die op de centen zitten ) wij hebben een langere adem dan jullie, stelletje egoïsten ( sorry moest er even uit ) ik en vele met mij zijn afhankelijk van het openbaar vervoer om bij hun werk te komen de chauffeurs hebben recht op een goede cao en op hun pauzes ik ben nu bang mijn baan te gaan verliezen omdat ik wegens rug letsel moeilijk ter been ben en van Oosterhout naar Breda fietsen om daar de trein te kunnen pakken naar Tilburg fysiek ook erg zwaar is snap dat de Arriva niet iedere werknemer te vrede kan stellen maar dit moet stoppen.

De oplossing

Dat de chauffeurs de pauzes en cao krijgen die ze horen te krijgen ze zijn tenslotte wel verantwoordelijk voor onze veiligheid al passagiers en dat alles weer normaal gaat rijden en blijft rijden.

1 reactie

 1. Auteur
  Arriva
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste J.D van Hensbergen,

  Het is natuurlijk vervelend dat je hierdoor je baan dreigt te verliezen. De betrokken vervoerders en vakbonden zijn er helaas nog niet met elkaar uitgekomen. Wij hopen dat er snel een oplossing komt waarin iedereen zich kan vinden.

  met vriendelijke groet,

  Jimmy
  Klantenservice Arriva

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Judith1978
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Arriva?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen