Wij vinden dat Asus hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Asus: Asus laptop ondersteuning weigert te helpen
Ik heb vanochtend een Asus C523NA Chromebook in gebruik genomen. Daarbij ook via Wifi de printer (HP Envy 5020) geinstalleerd. Printen lukt, scannen niet. Hierover contact opgenomen met HP Helpdesk en zij gaven aan dat er in de Chromebook een instelling moet worden aangepast oid. Ik heb hierover Asus ondersteuning gebeld. Wat een onbeschofte en klantonvriendelijke heren werken daar! Hun antwoord: "Wij ondersteunen geen printers van andere leveranciers Het gaat hier helemaal niet om ondersteuning van de HP printer maar om de instelling van mijn Chromebook. De heren schijnen niet te begrijpen dat zij een nieuwe klant aan de telefoon hebben waarbij zij een uiterst negatieve indruk achterlaten. Tevens begrijpen zij niet goed dat als er geen klanten zijn die problemen met der Asus producten hebben zij niet eens werk zouden hebben!Als ik dit van tevoren had geweten had ik nooit een product van Asus gekocht. Schandalig!
Ik wil dat Asus mij helpt om te kijken of we de juiste instellingen kunnen vinden in mijn Chromebook om mijn HP printer ook voor het scannen aan de praat te krijgen.Bedrijf status