Klacht Asus: Dure gaming monitor (Asus PG279Q) compleet defect

Klachtnummer
# 482724
Gebruiker
lmeijs
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Mijn Asus PG279Q monitor kan niet meer aangeschakeld worden. Dit is een bekend probleem welke bij meerdere gebruikers in de power supply (adapter) zit. Een kleine verandering in stroom (stroomuitval, stekkerdoos uitzetten, adapterstekker uit de stekkerdoos halen, de stekker uit de monitor halen) veroorzaakt een storing waardoor de monitor een tijd lang niet meer aan wilt gaan.

Nu is mijn fabrieksgarantie van 36 maanden nét voorbij, en meteen is mijn "toekomstveilige" monitor van €819 onbruikbaar.

De Asus technische hulpdienst zegt dat ik er naar kan fluiten. Ik krijg geen service, reparatie of vervanging omdat ik buiten de garantieperiode val. Ik krijg geen coulance en mag ook niet met iemand hogerop spreken.

Het is zeer verontrustend dat je voor een premium product van de hoogste plank kiest, verwacht een kwaliteitsproduct te krijgen, maar dat deze teniet wordt gedaan door een mankement waarvoor Asus niet verantwoordelijk wilt zijn.

Gewenste oplossing

Reparatie, (gedeeltelijke) restitutie of vervanging. Ik wil gewoon weer mijn monitor bruikbaar hebben, niet een zwarte rechthoek van €800+.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Asus hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Asus?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen