Klacht ATAG Nederland: Late reparatie

Klachtnummer
# 126148
Gebruiker
Nathalie
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Half juli heb ik een melding gedaan van een defecte vaatwasser . In eerste instantie was een monteursafspraak snel gemaakt echter deze werd geannuleerd ivm het niet op voorraad zijn van het waarschijnlijk noodzakelijke onderdeel. Inmiddels 31 augustus en nog steeds geen nieuwe afspraak.
19/8 nog telefonisch contact gehad met callcenter. 13 minuten in de wacht en toen er eindelijk opengenomen werd hoorde ik een kippengeluiden en lachen voordat de naam van de desbetreffende medewerker genoemd werd. Hij kon mij niets meer zeggen dan dat de onderdelen waarschijnlijk 21 augustus geleverd zouden worden. Toen ik vroeg om een klachtenformulier werd ik verwezen naar de website waar geen klachtenformulier terug te vinden is. Uiteindelijk klacht ingediend via contact maar daar tot op heden ook nog niets op gehoord.
Inmiddels 31 augustus en nog steeds niets gehoord. Opnieuw contact. Waarschijnlijk zouden onderdelen deze week geleverd worden... Hij vond ook geen klachtenformulier op website.

Gewenste oplossing

Snelle afhandeling en compensatie

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

ATAG Nederland is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over ATAG Nederland?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen