Klacht Auto-onderdelen24: Garantie? Geld terug? Vergeet het maar!

Klachtnummer
# 297044
Gebruiker
Elk3
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Begin Augustus 2017 nieuwe koplampen voor mijn Volvo besteld, deze kwamen een goede week later binnen.
Na montage bleek al snel dat er iets niet goed is met de lampen, bij de ene kwam er vocht in de lamp en bij de andere brak bij het verwisselen van een lampje de bevestiging af.

Gekozen voor auto-onderdelen24 ivm de prijs van de artikelen en eerder ook al eens besteld zonder problemen.

Begin Oktober 2017 heb ik de problemen gemeld, was geen probleem, eea zou bij de leverancier worden geregeld. Ik hoefde de lampen niet terug te sturen (wat ik al vreemd vond), maar na nogmaals vragen, het was niet nodig. Ondertussen had ik wel al de lampen van de auto afgehaald en in de originele verpakking gedaan om te bewaren.

Na een paar weken niets te horen, weer geïnformeerd... Tja, kon wel 8 weken duren

Weer zoveel weken later... Weer geïnformeerd... nog geen antwoord..
In December gevraagd en toen moest ik toch de lampen opsturen, eerst moest ik dat zelf betalen (naar Berlijn opsturen) maar uiteindelijk op hun kosten een verzendlabel gehad.

Weken gaan er weer over heen, om de twee weken informeren naar de status ... Ze houden me aan het lijntje... Kan weer tot 8 weken duren.. Maar als dan de leverancier ze had bekeken dan zou ik kunnen kiezen voor nieuwe lampen of geld terug... Ik heb al meerdere malen verzocht om geld retour!

Ondanks dat ik steeds weer informeer (en inmiddels woedend ben) en zelfs met gerechtelijke stappen heb gedreigd, blijft het stil aan die kant. Ze reageren wel op mijn mail, maar ik moet blijven wachten...

Inmiddels half Maart 2018 geweest en nog geen geld terug of een andere oplossing! Echt een hele trieste bedoening!

Mensen wees gewaarschuwd! De prijzen van de artikelen zijn aanlokkelijk, maar heb je er iets mee, kom dan niet om een oplossing! Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd!

ONAANVAARDBAAR DIT HANDELEN !!!

En idd, er zijn meer aanbieders op internet met voordelige auto onderdelen, maar kijk eerst waar hun hoofdkantoor is... Als deze in Berlijn is, is het allemaal de zelfde firma onder andere naam! Oppassen dus!

En alle communicatie is in het Engels! Er zijn vertakkingen naar de UK bij dit bedrijf maar ook naar het oostblok is mijn idee.

Wees op je hoede!

Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg...... ooit....!

De oplossing

Zo snel mogelijk het volledige aankoopbedrag terug!

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Auto-onderdelen24 hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties