Opgelost door Autokempen Veldhoven: Aankoop mercedes c 180 niet nakomen beloftus

happy Opgelost
FRITS VAN DAM

ik heb 15-07-2014 een Mercedes gekocht van bj 2012 voor 26750,- euro in de advertentie stond vermeld onderhouds boekjes aanwezig komen helemaal uit Groningen dus in veldhoven aangekomen geen onderhouds boekjes gevraagt om een uitdraai van de N.A.P. hij zij ik heb een fout gemaakt stuur je hem wel toe ik zou een Factuur van de auto toegestuurd krijgen want dat deed zijn vrouw en die was er niet . en ik zou een uitdraai krijgen van het laatste onderhoud van de auto want die was in onderhoud geweest bij Mercedes garage van driel ik heb een paar keer een mail gestuurd ik heb gebeld maar nergens word op gereageerd dus ik heb van alles wat mij belooft is helemaal niets gekregen . hij vertelde mij dat het bedrijf al 40 jaar bestaat en dat hij het voor 2 jaar geleden van zijn schoonvader heeft overgenomen. als hij zo met zijn klanten omgaat bestaat hij niet lang meer ik voel mij genaait ik denk dat er met de kilometerstand geknoeit is geen onderhoudsboekje en geen autopas.

Dat wat hij belooft heeft na komt en als hij dat niet kan mij 1000,- euro terug stort voor compensatie
opgelost
happy

Autokempen Veldhoven
    Beste meneer van Dam.
    Het is ongeveer 14 dagen geleden dat u de mooie Mercedes bij ons heeft gekocht. De factuur heeft u inmiddels ontvangen, de onderhoudshistorie heb ik u doorgegeven en de autopas komt zo spoedig mogelijk. Helaas dat u geen begrip heeft voor de vakantieperiode.
    Met vriendelijk groet,
    [naam verwijderd door moderator]
    FRITS VAN DAM
    klacht is opgelost

Ook een klacht indienen over Autokempen Veldhoven?