Klacht Avero Achmea: De onbereikbaarheid van Avero Achmea voor een vlotte afhandelingen van beleggings opdrachten

angry Niet opgelost
E.A. Boerma

A.A. schrijft in hun Brochure, dat een beleggingsopdracht, gedaan voor 15.30 uur, de volgende dag tegen de openingskoers van het desbetreffende fonds wordt uitgevoerd.
Dat is mooi. maar nu blijkt, dat opdrachten vanuit het Avero Koopsom BeleggingsPlan of per post verstuurd moeten worden, of per mail via de adviesdienst.
Zowel beide oplossingen zijn niet controleerbaar en duren erg lang!
T.a.v. Beleggen in het geheel geen goede zaak!
Ik verzoek A.A. dan ook een duidelijk e-mail adres of Fax nummer beschikbaar te stellen voor alle beleggingszaken binnen hun bedrijf.
Ik heb hier n.a.v. een opdracht ook de adviesdienst hiervan op de hoogte gebracht.
Als A.A. dit niet doet kunnen ze volkomen willekeurig opdrachten uitvoeren tegen een voor de klant minder aantrekkelijke koers.

geef duidelijk een e-mail adres en een fax nummer, ook voor beleggingspolis switch en afkoop formulieren!
angry

E.A. Boerma
    Avero Achmea heeft niet eens gereageerd op deze klacht.
    Ze vinden het dus geen probleem dat ze klantonvriendelijk en slecht bereikbaar zijn. Een dikke min 1!

Ook een klacht indienen over Avero Achmea?