Opgelost door Axender: Axender beazert de boel met folder verspreiding.

happy Opgelost
Richard

Albert Heijn ,Kruitvat en Vomar en zo alle reclame bladen die axender bezorgt denken dat ze hun reclame bij de mensen krijgen maar sinds ze overgestapt zijn van spotta naar axender krijgen we helemaal geen reclame folders meer dus de bedrijven die overgestapt zijn denken dat ze goedkoper uit zijn maar ze zijn veel duurder uit want de mensen krijgen helemaal geen folder meer.

Dat axender door de bedrijven die in de folder map zitten gedwongen word voor het verspreiden van de folders.
We gaan kijken hoelang de oplossing duurt als zo doorgaat is het goed opgelost.
opgelost
happy

Richard
    Er word al een paar weken geschreven we zullen de bezorger er op aanspreken zodat u de folder weer krijgt maar wees eerlijk en zeg wij hebben geen bezorgers dus u krijgt hem niet ook bij albert heijn, kruitvat, Vomar,kantum en ga zo maar door regent het klachten over de bezorging maar we kijken dit weekend weer want ik klaag wel elke week bij de winkels en klanten service.
    Geachte heer of mevrouw Jahn,

Wat vervelend dat u de afgelopen weken onze folders niet heeft ontvangen.
    Wij zullen dit onder de aandacht brengen bij onze afdeling Kwaliteit.
    Zij zullen hiermee aan de slag gaan om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Klantenservice Axender BV
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    Geachte heer Jahn,

Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf.
    Wij doen ons best om uw melding zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Klantenservice Axender BV
    Richard
    Deze reactie van u bedrijf krijg ik al zes weken en dat verandert nog steeds niet of weet u niets anders te schrijven.
    Geachte heer Jahn,

Van onze lokale inspecteurs hebben wij begrepen dat u onze reclamefolders het afgelopen weekend heeft ontvangen. Graag vernemen wij van u of dit waar is.

Richard
    Dit is waar dus ik klaag niet maar ze hebben het alleen bij mij in de bus gedaan ik hoop dat het voortaan elke week komt dan hoort u mij niet klagen en ook niet naar de winkeliers toe.
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    Geachte heer Jahn,

Bedankt voor uw terugkoppeling. Wij zijn erg blij dat u onze reclamefolders weer heeft ontvangen.

Klantenservice Axender BV.

Ook een klacht indienen over Axender?