Klacht Baams Installatie: onaf werk en betaling eisen voor af werk!

A.M.C.J. Henfling

Via Werkspot dacht ik een goede enthousiaste vakman gevonden te hebben!
Eerste dag kwam hij al te laat en moest ook weer weg voor een juridisch akkevietje!
Zowel zijn afspraken niet nakomen, zijn werkwijze (erg veel rommel en fouten) en het resultaat zijn bedroevend. Een nieuw toiletje zou niet moeilijk moeten zijn, maar nu kunnen wij het nog niet gebruiken omdat meneer een aansluiting heeft gekit (meestal een noodoplossing voor een dag!) en dit als professioneel werkje ziet in plaats van een echte officiële pvc aansluiting te maken.
Hij heeft ook nog het lef om een extra rekening te sturen voor meerwerk, terwijl hij echt niet meer efficiënte uren heeft gemaakt dan afgesproken.
Het zal ons enorm veel extra geld gaan kosten.

De rekening schappen, want wij zullen meer extra onkosten hebben dan meneer betaald wilt zien!
Niets! Extra onkosten moeten maken om te laten herstellen wat Baams allemaal verkeerd heeft gedaan.

Wij vinden dat Baams Installatie hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Baams Installatie?