Klacht Baby en Tiener Megastore: Levering en klantenservice

Klachtnummer
# 351135
Gebruiker
Mvdburg
Datum
0 reacties

Details

De klacht

van kinderkamer, kinderwagen, box, stokke en autostoel
3-1-2019 levering kinderkamer, kinderwagen, box en stokke
3-1-2019 gebeld over autostoel, geen gehoor gevraagd via mail of ze mij terug willen bellen
5-1-2019 mailcontact vanuit klantenservice met wat de vraag is
7-1-2019 reactie teruggegeven of mijn autostoel met een nalevering komt
9-1-2019 contact vanuit Baby en Tiener, autostoel is nieuwe collectie, afwachten antwoord leverancier
17-1-2019 Ik heb zelf maar gemaild of ze al meer weten
17-1-2019 reactie terug, leverancier meld levertijd 3-4 weken
7-2-2019 nog niks vernomen dus neem zelf weer mailcontact op
12-2-2019 reactie terug, er wordt achterhaald waarom de autostoel nog niet geleverd is, we kunnen dezelfde stoel wel krijgen in het blauw
12-2-2019 ik heb teruggemaild dat wij graag een zwarte stoel willen
19-2-2019 geen reactie, ik heb zelf maar weer een mail gestuurd

In al die tussentijd heb ik een aantal keer gebeld, maar krijg altijd een bandje dat het druk is, op welk tijdstip dan ook.
Inmiddels 35 weken zwanger, geen autostoel en dat terwijl alles op tijd is besteld en er geen oplossing komt.

De oplossing

De autostoel leveren of een andere in het zwart. Een veel betere bereikbaarheid van de klantenservice

0 reacties