Klacht Babycomfort.nl: Bestelling nooit aangekomen

Klachtnummer
# 326469
Gebruiker
lisalopes
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb 10 juli 2018 een bestelling bij babycomfort.nl geplaatst. De bestelling is vestuurd via DHL. Echter is mijn bestelling nooit aangekomen bij mij, terwijl bij DHL staat dat het wel is bezorgd. Ik heb hier nooit voor getekend. Babycomfort zou een onderzoek starten bij DHL. Ik krijg geen antwoord meer van ze, kan ze op nergens bereiken. Ik had een bestelling geplaatst, met afterpay. NU blijf ik maar aanmaningen krijgen van Afterpay, nu gaat dit naar het incassobureau. Ik ga dit natuurlijk niet betalen, aangezien ik nooit mijn bestelling heb ontvangen.
De schuld ligt bij DHL. maar dat ik zo word behandeld door babycomfort, vind ik echt niet kunnen. Het enige wat ze hoeven te doen, is de betaling stopzetten bij afterpay. Ik heb via DHL vernomen dat het onderzoek is gesloten en dat babycomfort aan afterpay moet doorgeven dat ik niets hoef te betalen.

Gewenste oplossing

Ik wil graag dat babycomfort het onderzoek sluit en aan afterpay doorgeeft dat ik niets hoeft te betalen. Nu blijf ik maar aanmaningen krijgen, voor iets wat ik nooit heb ontvangen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Babycomfort.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Babycomfort.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen