Klacht Bandenthuis.nl: bandenthuis gaat niet serieus met klachten om. Goedkoop wordt zo duurkoop!

Pieter1234

Na 1,5 jaar en 15000 km op banden gereden te hebben doe waren geleverd door Bandenthuis bleek de auto afgekeurd te worden bij de APK. Reden uitdroging en scheurtjes in het loopvlak. Klacht ingediend en voorgesteld de helft van de banden te vergoeden. Leek me redelijk omdat ik er tenslotte 1,5 jaar plezier van had gehad.
Eerst wilde Bandenthuis de banden laten inspecteren door een deskundige.
Die verklaarde volgens bandenthuis dat de banden te lage spanning hadden gehad en dat de auto te lang stil had gestaan. Van beide constateringen was geen sprake.
Toen ik dat meldde bleef het daarna stil.
Bandenthuis levert (in mijn geval) ondeugdelijke banden en gaan niet goed om met klachten van klanten.

Ik heb voorgesteld 50% van de nieuwe banden te vergoeden.
Daar gaan ze niet in mee. Ik heb geen enkele verwachting meer van het bedrijf en zeker niet van [gegevens verwijderd door moderator]

Ik wil toekomstige kopers waarschuwen voor deze "dozenschuivers"

Wij vinden dat Bandenthuis.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Bandenthuis.nl?