Klacht BankGiro Loterij: Onmogelijk gemaakt om op te zeggen

Klachtnummer
# 358021
Gebruiker
Steef12345
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik wil opzeggen, maar meneer van de andere kant denkt daar anders over. Eerst 30 minuten in de wacht gen opzeggen ho maar. Verschillende keren gezegd dat ik wil opzeggen.

De oplossing

Dat per direct mijn deelname wordt beëindigd.

1 reactie

 1. Auteur
  BankGiro Loterij
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste deelnemer,

  Wat jammer om te lezen dat u een vervelende ervaring heeft gehad met onze medewerker. Ik heb u geprobeerd te bellen, maar kreeg u helaas niet aan de lijn. Graag sta ik u zo alsnog te woord.

  Zoals u weet, wordt de helft van uw inleg gedoneerd aan goede doelen op het gebied van cultuur en monumentenzorg. Hartelijk dank daarvoor!

  Echter, dit is de reden dat onze medewerkers zullen aanbieden om te blijven meespelen. Immers, hoe meer loten er meespelen, hoe meer geld er voor de goede doelen is. Het is alleen niet de bedoeling dat dit resulteert in een vervelend gesprek. Onze excuses daarvoor.

  Ik zou je hier graag bij verder helpen, maar helaas is een stopzetting via dit kanaal niet rechtsgeldig. De makkelijkste manier om dit te doen, is toch door te bellen met onze ledenservice via 088 - 020 1030 van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur.

  Hopelijk heb ik u in dit bericht een wat beter beeld van de BankGiro Loterij kunnen geven.

  Met vriendelijke groet,

  Maurice
  BankGiro Loterij

Ook een klacht indienen over BankGiro Loterij?