Klacht Basic-Fit: Misselijk/duizeligheid door slechte ventilatie in sportschool.

Max Colenbrander

Sinds kort word ik tijdens het trainen in mijn lokale basic-fit misselijk en duizelig. Ik heb het aan een werknemer gevraagd en die gaf aan dat de ventilatie niet functioneert. Met zoveel mensen die tegelijk sporten kan dit echt niet en is ontzettend ongezond.

Excuses en zorgen dat er goede ventilatie is.

Basic-Fit
    Beste M.A.X. Colenbrander,

Bedankt voor het doorgeven van jouw feedback! Ik kan mij voorstellen dat wanneer de ventilatie niet functioneert als je gaat sporten dat je niet lekker gaat voelen en dit is uiteraard niet de bedoeling.
    Om jouw feedback door te kunnen geven ontvangen wij graag de naam van de club.

Dit kan door ons een Facebook Direct Message te sturen via http://www.facebook.com/BasicFitNederland met wat extra informatie over de club, jouw persoonsgegevens en referentie: 10395422

Als we de opgevraagde informatie hebben ontvangen, sturen we je feedback door naar de manager van deze club. Onze excuses voor het ongemak! We hopen je snel weer te zien in een van onze clubs.

Manal van het Social Team van Basic-Fit

Is dit jouw klacht? Log dan in om te reageren

Ook een klacht indienen over Basic-Fit?