Klacht Basic-Fit: Onklantvriendelijk personeel

Klachtnummer
# 57512
Gebruiker
Lola
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Beste,
Vandaag, 16 april wilde ik gaan sporten bij Basic fit Distelweg in Amsterdam Noord. Maar doordat ik eruit gezet werd door een zeer, zeer onvriendelijk persooneelslid ging het sporten dus niet door.
Ik wilde een groepsles volgen maar die bleek niet door te gaan. Bij de balie ging ik om wat informatie vragen (waarom de les niet door ging en wanneer weer wel) persoon in kwestie was gelijk ontzettend geiiriteerd en riep zoiets als 'kun je niet lezen ofzo? Ik ga het je niet vertellen hoor'
Ik vond dit een erg onaardig en vreemde reactie dus ik zei erg vriendelijk: 'sorry, ik wilde je niet gerirriteerd maken, het was alleen een vraag' Toen werd de vrouw erg kwaad en agressief, ze kwam op me afgerend en ze kwam heel dichtbij staan. Ik schrok heel erg en zag totaal geen aanleiding voor de boosheid. Ze bleef maar schreeuwen, nadat ik uitlegde dat ik het niet begreep en een aanklacht ging indienen zette ze mij en een vriendin er uiteindelijk uit.

De oplossing

Ik en mijn vriendin zijn erg geschrokken van deze agressieve mevrouw. Ik vind niet dat ze een baan bij basic fit verdiend. Belachelijk dat zij daar mag werken.

1 reactie

 1. Auteur
  Basic-Fit
  Datum
  Beste Roelie,We hebben telefonisch contact gehad en vinden het vervelend wat er is gebeurd op de club.We accepteren degelijke reacties niet binnen Basic-Fit. In een gesprek zullen wij de betreffende collega hier op aanspreken en haar motiveren om haar sociale vaardigheden te verbeteren.We hopen je snel weer te zien op de club. Met vriendelijke groet, Noortje
  Team webcare Basic-Fit

Ook een klacht indienen over Basic-Fit?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen