Klacht Bax-Shop.nl: Maken niet waar wat ze beloven.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 334339
Gebruiker
M.W. vd Giessen D Ouden
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Op de website claimen ze gegatandeerd de goedkoopste te zijn. Ik heb als vaste klant een artikel besteld voor 260 euro. Dezelfde dag zie ik het artikel bij 2 andere concurenten voor 229 euro. Ik mail ze direct. Maar ik krijg na 1 week een negatieve reactie. Ze doen er niets aan. Geen 30 euro retour. Na enige tijd zie op de website van Bax dat het artikel ook 229 euro is.....gelijk weer een mail gestuurd. Maar tot nu toe geen reactie.

Gewenste oplossing

Ik wil 30 euro retour. Ik ben al jaren klant en bestel regelmatig in de veronderstelling dat ik altijd de beste prijs heb. Bellen is tegenwoordig een crime met Bax. Regelmatig 5 wachtenden voor je. Dus ook op die manier heb ik t niet op kunnen losse .
Dus gewoon geld retour!
Geboden oplossing
Terugsturen van het enorme pakket.....wachten tot ze geld teruggestort hebben. En weer opnieuw voor de goedkoopste prijs bestellen. Hoezo geldverspilling en voor mij als klant veel werk!! Bovendien zeggen ze dat ze geen laagste prijsgarantie hebben terwijl dat nota bene op de website staat!!! Daarbij heb ik hen dezelfde dag ( 1oktober) gemaild met mijn verhaal.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

2 reacties

 1. Auteur
  M.W. vd Giessen D Ouden
  Datum
  Het verschil is zelfs € 40, - Excuus voor de type fouten. Op m'n telefoon de klacht ingevoerd.
 2. Auteur
  Bax-Shop.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste heer/mevrouw M.W. vd Giessen D Ouden,

  ik zie in ons systeem dat de bestelling op 1 oktober is geplaatst. Het is niet mogelijk om het verschil terug te betalen, hiervoor is de bestelling te lang geleden geplaatst. Prijzen kunnen veranderen, dit kan door tijdelijke acties komen of andere inkoopprijzen.
  Aangezien je nog binnen de zestig dagen termijn zit, kun je het product naar ons retourneren en je geld terugvragen. Houd er dan wel rekening mee dat er een percentage van het aankoopbedrag kan worden ingehouden, afhankelijk van de staat van het product. De DJ booth kun je dan opnieuw bestellen voor de prijs van 229 euro.
  We streven altijd naar de beste prijzen, echter geven wij niet aan dat wij de goedkoopste zijn. Ook bieden wij geen laagste prijs garantie, waardoor we niet mee konden gaan met de prijs van de concurrent.

  Met vriendelijke groet,


  Amanda
  Bax Music

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Bax-Shop.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen