Opgelost door BCC: defecte wasmachine

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 21756
Gebruiker
t maas
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Oktober 2012 een proline wasmachine gekocht in de webshop. Vorige maand begon hij water te lekken onder de machine. Meteen contact opgenomen met bcc. 3 dagen later kwam er een monteur van ce repair voor de reparatie. Maar helaas het probleem was nu alleen maar erger geworden. Weer contact gezocht met bcc deze schakelde me doir naar ce repair die ervolgens weer de zelfde monteur stuurde. Deze kreeg de wasmachine weer niet gerepareerd en er zou een andere monteur komen. Een week later komt de monteur langs en komt tot de conclusie dat het apparaat niet meer gemaakt kan worden en er komt dus een omruiling. De winkel zou de volgende dag contact met me opnemen maar helaas ik hoor niks van bcc en als ik bel om verhaal te halen hoor ik dat ze het doorgeven en dat ik gebeld word.. ik word hier moedeloos van. ik zit nu een maand met kapotte wasmachine die 4 maanden oud is. Dus kan ik echt geen service noemen. Er had hier allang een nieuwe wasmachine moeten staan .

De oplossing

Ik wil gewoon een wasmachine die werkt!

2 reacties

 1. Auteur
  BCC
  Datum
  Uw wasmachine is door de monteur afgekeurd. Er staat een omruiling van het apparaat in ons systeem. Dit zal vandaag plaatsvinden.
 2. Auteur
  t maas
  Datum
  Wasmachine is inderdaad op de gemelde dag omgeruild. Vind het toch zeer jammer dat het allemaal zo lang heeft moeten duren en dat ik zeer slecht geholpen ben door bcc. Maar uiteindelijk toch een nieuwe wasmachine. T. Maas

Uiteindelijke oplossing

Auteur
t maas
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over BCC?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen