Klacht BCC: Klacht Bcc laptop

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 401785
Gebruiker
Schoolboeken
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Een lapgop bij bcc gekocht voor studie van mijn zoon direct gaf laptop fout melding.
Mee naar bcc laptop 12 weken weg geweest en opnieuw deed de probleem zich voor opnieuw voor 9 wekem laptop kwijt en direct was de fout melding weer en opnieuw bieden ze de laptop op te sturen onder tussen is de laptop langer voor de repratie weg geweest dan mijj zoon gebruik van heeft kunnen maken.
Hier door heeft mijn zoon vertraging opgelopen voor zijn studie.

De oplossing

Nieuwe laptop en een vergoeding voor ontkosten .

1 reactie

 1. Auteur
  BCC
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste meneer van Schalm,  Bedankt voor uw bericht.  Wij hopen dat u na aanschaf zorgeloos gebruik kunt maken van uw aankoop. Mocht er toch een defect optreden aan het product zal deze binnen de garantie kosteloos worden hersteld. (Gebruikersfouten en onheil van buitenaf uitgesloten).  Wij betreuren het dat uw Notebook nog steeds problemen geeft. Daar uw apparaat al onderweg is naar de reparateur, willen wij dit onderzoek afwachten. Mocht er nu een klacht geconstateerd worden die onder de garantie valt, laten wij uw apparaat kosteloos repareren. Mochten er na reparatie nog steeds problemen zijn, kunnen wij kijken naar een andere oplossing.  Op dit moment kunnen wij niet overgaan tot ontbinding koop.  Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.  Met vriendelijke groet,  Chantal

  Team BCC

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Schoolboeken
Datum
Uiteindelijke oplossing
Dit is nier acceptabel omdat dit al voor 3e keer voorkomt. Mijn zoon loopt vertraging in zijn studie hierdoor. Ik wil alsnog de koop ontbinden omdar ik geen vertrouwen meer heb in u prouduct. En u prouduct niet functioneert.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over BCC?