Klacht BCC: laptop reparatie 22 september

....

Momenteel al een maand aan het wachten op de reparatie van me laptop.
Ben netjes geholpen in het filiaal en een casenummer meegekregen die inmiddels al 3 weken niet verder komt dan stap 3. Ik zou na maximaal 3 weken telefonisch of per email een bericht ontvangen. Als ik binnen een paar dagen niks hoor ben ik van plan om de koop te ontbinden. Laptop van 700 euro is binnen een jaar kapot en dat is onredelijk.
Daarbij is de service erg slecht graag een reactie

Groeten,

Graag een bericht conform de reparatie !
Zo snel mogelijke levering van de laptop ivm studie.

BCC
    Er wordt navraag gedaan bij de reparateur en wij komen hier op terug.
    ....
    Hieronder staat de casenummers als jullie het me zo snel mogelijk laten weten is het hierbij afgehandeld. Met vriendelijke groeten,
    ....
    Hoor ik er nog wat van ? Ik vind dit wel heel lang duren!
    Volgens mij moet ik nog een maand wachten zo te zien, een mailtje of belletje na 3 weken is ook al niet gebeurd. Vraag me überhaupt af hoe ze dat regelen en of er mensen zijn die dit behandelen?
    BCC
    De reparatie duurt wat langer omdat er onderdelen in bestelling stonden, deze zijn nu binnen. De reparateur verwacht binnen enkele dagen klaar te zijn, dan wordt uw apparaat retour gezonden. Er wordt contact met u opgenomen zodra deze in het filiaal is aangekomen.

Ook een klacht indienen over BCC?