Klacht Bebo Parket: Misleidende reclame

Klachtnummer
# 363633
Gebruiker
Lisa1998
Datum
3 reacties

Details

De klacht

klacht voor bebo parket.

Vandaag erg teleurgesteld bij de bebo parket weg gegaan, vanwege mijn zwangerschap moest ik noodgedwongen verhuizen, helaas zit ik in de bijstand dus heb maar een klein budget. via via ben ik terecht gekomen bij bebo parket, hier zouden ze vloeren hebben v.a €1 via de site zag . ik een mooie vloer v.a €1,98 ik weet niet of het aan mij ligt maar hierdoor kreeg ik de indruk dat ik er zeker zou slagen voor minder dan €5 per vloer, echter klopt dit totaal niet.. er komen allemaal niet genoemde kosten bij op. en de actie geld alleen op verschillende voorwaarders moet eerlijk bekennen dat ik door mij teleurstelling dit allemaal niet goed heb kunnen volgen. Al zijn de vloeren bij bebo parket goedkoop.. ze zijn niet zo goedkoop als waar ze je mee proberen te lokken.
voor mij geen nieuwe vloer, maar iig dit als waarschuwing voor de mensen die zich door de reclame net zo aangetrokken voelen als mij!! p.s en ook bellen heeft geen zin. hier vertellen ze ook de helft niet van de voorwaardes !!!

De oplossing

geen reclame neerzetten zonder de verschillende voorwaardes erbij te vermelden.

3 reacties

 1. Auteur
  Bebo Parket
  Datum
  Wij hebben de complete vloer voor minder dan 4 euro, stuur een mail naar frans@beboparket.nl dan stuur ik u de stalen op. mochten we dat niet waar kunnen maken dan krijgt u de vloer gratis.
  ik hoop dat u een echte klant bent en geen concurrent en dus contact opneemt.
 2. Auteur
  Bebo Parket
  Datum
  ik heb je gister de hele dag geprobeerd te bellen en te appen en te mailen maar krijg geen gehoor en geen enkele terugkoppeling, helaas
 3. Auteur
  Bebo Parket
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  we hebben niets meer van u vernomen en u reageert nergens op helaas

Ook een klacht indienen over Bebo Parket?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen