Klacht Belsimpel: 220 Euro betaald voor reparatie maar na meer dan een maand nog geen enkel zicht op reparatie

Hansuit amsterdam

11 Juli telefoon gezonden naarDynafix reparatie bedrijf van BelSimpel. Scherm moest vervangen worden, als ik 220 euro betaalde dan ging men dit doen, dus betaald. Nu meer dan een maand later is scherm nog niet leverbaar en men heeft geen idee wanneer wel. na maand klacht bij Belsimpel aangegeven. Voorstel BS we sturen u een licht beschadigd toestel met wat krassen ipv wachten op eigen toestel. Niet akkoord ik betaalde € 220 voor herstel van toestel wat juist dan onbeschadigd zou zijn.. BSimpel geeft aan dan moet supervisor beslissen, maar u heeft gelijk raar voorstel, deze supervisor heeft na diverse toezeggingen vanaf Vrijdag 12 aug nog steeds niets laten horen elke keer als ik bel zegt men u hoort binnen een aantal dagen, maar dit gebeurt nooit. Wacht nu dus al meer dan een maand na € 220 te hebben betaald maar heb dus nog geen mobiel terug. Als je dan elke dag de reclame voorbij ziet komen van BelSimpel dat het simpeler kan dan krijg je daar een heel naar gevoel bij.

Per direct nieuw toestel leveren zodat ik eindelijk weer bereikbaar ben

Belsimpel is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Ook een klacht indienen over Belsimpel?