Klacht Belsimpel: Na 2 maanden behandeltijd defecte telefoon nog steeds geen acceptabele oplossing

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 182614
Gebruiker
Barbara
Datum
3 reacties

Details

De klacht

De wifi-schakelaar van mijn telefoon ging na 5,5 maand stuk. Na twee maanden heen en weer naar de Samsung winkel (voor verschillende downloads die niet de oplossing waren en niet succesvol uitgevoerde reparaties) en het apparaat opsturen naar Belsimpel voor onderzoek blijkt dat mijn telefoon niet te repareren is. Toen het apparaat naar Belsimpel zelf stuurde heb ik per e-mail een foto bijgevoegd van mijn telefoon zonder ontvangst en die van mijn man met uitstekende ontvangst. Belsimpel neemt geen verantwoording en stuurde apparaat weer naar een ander bedrijf ter reparatie. Met veel moeite biedt Belsimpel een teruggekomen apparaat aan met lichte gebruikssporen ter vervanging. Dinsdagmiddag gemeld dat ik hier niet mee akkoord ga en dat ik binnen 1 dag wil horen dat ik mijn geld terug krijg of een nieuw apparaat. Dat ik anders woe-avond een vermelding op dit Klachtenkompas zou doen. Zojuist heb ik opnieuw gebeld en gevraagd naar de status van mijn vraag. Er was helaas nog niets bekend.

De oplossing

Geld terug of nieuwe telefoon (nieuw in doos). Daarnaast compensatie niet gebruikt telefoonabonnement van mij en mijn man. De enige reden dat mijn man een telefoonabonnement heeft is zodat wij elkaar kunnen bereiken. Hij heeft zijn abonnement dus ook niet gebruikt.

3 reacties

 1. Auteur
  Belsimpel.nl
  Datum
  Beste,

  Inmiddels is de klacht opgelost.

  met vriendelijke groet,

  Belsimpel.nl
 2. Auteur
  Belsimpel.nl
  Datum
  Beste,

  Inmiddels is de klacht opgelost.

  met vriendelijke groet,

  Belsimpel.nl
 3. Auteur
  Barbara
  Datum
  Pas na ingebrekestelling op advies van rechtsbijstand kwam Belsimpel tergend langzaam in actie. Kosten van niet verbruikte abonnementen zijn gedeeltelijk vergoed. Beetje kinderachtig dat dit niet helemaal vergoed kon worden. Dat heb ik verder maar laten zitten, alles bij elkaar heeft dit mij veel te veel tijd en ergernis gekost. Op alle onderdelen van de afhandeling een -1. Dit was eens maar nooit weer

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Barbara
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Belsimpel?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen