Opgelost door Belsimpel: Telefoon van een week oud van Belsimpel, moet hem 'ter reparatie 'voor 5 - 10 dagen inleveren

Status
sad Opgelost
Klachtnummer
# 657470
Gebruiker
H.F. Hammen
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Op 31 maart bestelde ik een Oneplus 9 Pro telefoon bij Belsimpel voor € 608, deze werd op 1 april bezorgd. Omdat mijn oude telefoon kapot was lukte het me niet om alle gegevens over te zetten. Dit deed een vriendelijke medewerker op 3 april in de winkel van Belsimpel in Den Haag voor mij. Een week later was er opeens een groene verticale streep over het hele scherm die niet te verwijderen was. Gebeld met de klantenservice op 10 april, volgens de eerste medewerker moest ik mijn telefoon ter reparatie aanbieden. Dat kon 5 tot 10 dagen duren. Ze zou ook een mail sturen met nog wat tips om de telefoon hersteld te krijgen. Deze mail is nooit verstuurd.
Vandaag pas (ivm mijn vakantie) 14 april weer met de klantenservice gebeld. De medewerker van vandaag vertelde dat ik de telefoon moest opsturen naar Groningen en dat ik er binnen een paar dagen bericht over zou krijgen. Een 'gratis' verzendlabel kreeg ik per mail. Dan ben ik mijn telefoon alsnog een paar dagen kwijt. Zou het niet anders opgelost kunnen worden? Zou het niet logisch zijn dat ik zo'n toestel (van een week oud!) terugbreng naar de winkel en een nieuw toestel krijg? Of een vervangend toestel voor de duur van de reparatie?

Gewenste oplossing

Door belsimpel een nieuwe telefoon geleverd krijgen, of een vervangende telefoon gedurende de reparatie periode
Geboden oplossing
Helaas nog geen oplossing. Na het opsturen van mijn defecte OnePlus 9 Pro kreeg ik nu wel een vervangend toestel aangeboden. Een toestel uit de Outlet, dat 'als Nieuw' aangeboden wordt. Het toestel OnePlus 9 Pro zou niet meer leverbaar zijn. Ik heb belsimpel laten weten dat ik met dit aanbod niet akkoord ga.
Status
opgelost
Beoordeling
sad

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Belsimpel is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Belsimpel?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen