Opgelost door Belvilla Vakantiewoningen: Huis aan onderhoud toe!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 100875
Gebruiker
Gertto
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Het huis is aan onderhoud toe. Keukenkast deurtjes hingen er uit, kranen lek, wc liep door, wastafel verstopt, douchekoppen verstopt van kalk en een andere lekte zo erg dat we er niet konden douchen, waterkoker vol met kalk, vaatwasser maakt een ongelooflijke herrie en zit met draadjes aan elkaar , afzuigkap lamp kapot en stinkt dus moet schoongemaakt, plank los in keukenkast, wc brillen los, oven in keuken erg vuil en stonk en stofzuiger was kapot. Veel verlichting kapot. In de woonkamer geen sfeer verlichting, alleen lampen aan plafond. Totaal ongezellig. Het huis viel ons erg tegen als je de reclame van Belvilla moet geloven huur je 1 van de beste huizen die er zijn. We hebben het allemaal gemeld bij agentschap, haar reactie was dat het huis inderdaad achterstallig onderhoud heeft. Wie er verantwoordelijk voor is wist zij niet. Wij vinden Belvilla verantwoordelijk. Mijn man heeft e.e.a gerepareerd zodat we tenminste 1 van de 3 badkamers konden gebruiken.

De oplossing

We willen een deel van de gemaakte kosten terug. Te veel huur betaald voor dit huis.
Geen tegoedbon voor volgende boeking want daar hebben we niets aan!!!

2 reacties

 1. Auteur
  Belvilla Vakantiewoningen
  Datum
  Geachte heer en mevrouw Moesbergen,Wij hebben deze ochtend telefonisch contact gehad om de situatie te bespreken. Hierin is besproken dat wij de situatie betreuren en graag direct actie voor u hadden willen ondernemen. Helaas hebben wij deze mogelijkheid niet gehad.
  Inmiddels is er contact geweest met desbetreffende beheerder om de situatie door te nemen en te bespreken.
  Zij gaat direct actie ondernemen op de doorgegeven punten. Onze agent ter plaatse zal de punten controleren in een kwaliteitsbezoek. Ondanks dat u de problemen niet tijdens uw verblijf heeft gemeld bij de reisorganisatie (Belvilla) willen wij graag toch iets voor u betekenen om het vertrouwen te herstellen. Per e-mail hebben wij u een voorstel tot afhandeling doen toekomen.Wij hopen dat u zich kunt vinden in ons voorstel.Met vriendelijke groet,Customer Care
  Belvilla
 2. Auteur
  Gertto
  Datum
  Prima afgehandeld en ook zeer snel! Heel prettig als je klacht serieus genomen word. Ik had vergeten het direct bij Belvilla te melden, wist niets van de procedure. Goed inlezen voor vertrek is dus noodzakelijk. Nu alles snel opgelost.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Gertto
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Belvilla Vakantiewoningen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen