Klacht Belvilla Vakantiewoningen: schandalig duur en na aanbetaling geen mogelijkheid om kostenloos te annuleren zoals bij TUI

Status
content Niet opgelost
Klachtnummer
# 351423
Gebruiker
teleurgesteld1967
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Boek altijd bij TUI, kosteloos annuleren na 5 dagen. Nu bij Belvilla geboekt en 368 euro meteen aanbetaald Bleek dezelfde reis bij TUI en de Vakantiediscounter 178 euro goedkoper te zijn. Gemaild. Kreeg mail retour, ik moest telefonisch contact zoeken want ze zouden kijken of ze wat aan de prijs konden doen. En je raadt het al. Het blijft zoals het is . Annuleren kan alleen tegen 30 % kosten en korting, ho maar. Meteen de laatste keer dat we hier geboekt hebben. Gewoon 15% duurder dan andere reisorganisaties!

De oplossing

Ik zou kostenloos willen annuleren en aanbetaling terugkrijgen of korting van 178 euro krijgen

1 reactie

 1. Auteur
  Belvilla Vakantiewoningen
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Verschillende aanbieders bieden éénzelfde accommodatie voor een verschillende prijs aan, dit is de vrije markt van vraag en aanbod. Klanten zijn vrij zelf daar te boeken waar zij willen. Echter, kosteloos annuleren niet meer mogelijk aangezien de aanbetaling reeds is voldaan(normaalgesproken is er een tijdspanne van 7 dagen zodat kl. tijd heeft om zich te bezinnen of ze definitief de boeking willen) en wij vinden het jammer dat de klanten ontevreden zijn maar volgens onze Voorwaarden is het niet meer mogelijk kosteloos te annuleren. Wij kunnen dan ook niet ingaan op welke eis tot compensatie dan ook.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
teleurgesteld1967
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen. Zelfde standaard antwoord welke ik al eerder per telefoon en mail doorkreeg. Belvilla is helaas een hele starre, onbuigzame organisatie die niet mee wil denken met zijn cliënten waar andere reisorganisaties dit wel doen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over Belvilla Vakantiewoningen?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen