Klacht BEN: Onjuist/te hoog factuurbedrag over juni, juli en augustus, restitutie verschil

Klachtnummer
# 182630
Gebruiker
kvanb
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Over de maand juni, juli en augustus 2016 is ten onrechte € 10,00 (extra) ingehouden voor 1000 SMS. Conform mijn abonnement geldt er voor 1000 sms gedurende 24 mnd een korting van € 10,00 per maand. Het verzoek is deze 3 maanden (3x € 10,00) te restitueren op mijn bankrekeningnummer & de € 10,00 korting op mijn huidig ben-abonnement (weer) te registreren.

De oplossing

Het verzoek is deze 3 maanden (3x € 10,00) te restitueren op mijn bankrekeningnummer & de € 10,00 korting op mijn huidig ben-abonnement (weer) te registreren.

Alvast bedankt
Met vriendelijke groet,
Koert van Brakel

3 reacties

 1. Auteur
  BEN
  Datum
  Hallo Koert,

  Dankjewel voor je bericht. Ik zie inderdaad dat er een fout is gemaakt. Sorry daarvoor! Dit heb ik direct aangepast. Dat kun je ook terugzien wanneer je je Ik Ben pagina opent.

  Het bedrag van €30,00 kan ik compenseren, zodat het bedrag met de komende facturen wordt verrekend, of ik kan het bedrag op je rekening storten. Wanneer ik het bedrag op je rekening stort, kan hier een maand overheen gaan. Ik hoor graag van je voor welke optie je kiest.

  Met vriendelijke groet,
  Ben
 2. Auteur
  kvanb
  Datum
  Rechtstreeks via Ben heb ik reeds een reactie ontvangen. Geboden oplossing daarin van Ben is binnen 14 dagen het teveel ingehouden bedrag ad. € 30,00 op mijn rekening te storten.
  Hiermee kan de klacht (voorlopig) als afgehandeld worden beschouwd.
  Mvg,
  Koert van Brakel
 3. Auteur
  BEN
  Datum
  Hallo Koert,
  Ik heb zojuist een opdracht utigestuurd om de €30,00 op je rekening te storten. Houdt er rekening mee dat dit langer kan duren dan twee weken. Het zal maximaal een maand in beslag nemen.
  Met vriendelijke groet,
  Ben

Ook een klacht indienen over BEN?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen