Opgelost door BEN: Onterechte kosten buiten de bundel

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 182211
Gebruiker
Merel
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Beste ben, ik heb een factuur ontvangen over juli waarin onterecht belkosten buiten de bundel staan. Hierover heb ik gebeld en werd mij verteld dat er in de maand juli een storing is geweest met de belstatussen. Ik heb namelijk een abbonnement met onbeperkt bellen. Er werd mij beloofd dat de kosten niet in rekening gebracht zouden worden zoals ook de kosten van het bellen naar de klantenservice in die maand. Ik heb erg vaak moeten bellen omdat er vanalles mis was en de klantenservice mij van het kastje naar de muur heeft gestuurd. O.a geen internet, sim kaart die het niet deed, de verkeerde belstatussen enzovoort. Zie ook mijn vorige klacht. Nu zie ik de kosten buiten de bundel en klantenservice kosten toch op mijn factuur staan. Deze factuur ga ik niet betalen. Graag ontvang ik een nieuw en kloppend factuur.

Alvast bedankt.
Vriendelijke groet,
Merel van den Berg

De oplossing

Nieuw kloppend factuur:

- Zonder de kosten buiten de bundel
- Zonder de kosten van het bellen naar jullie klantenservice.

Ik heb erg vaak moeten bellen omdat er vanalles mis was en de klantenservice mij van het kastje naar de muur heeft gestuurd. O.a geen internet, sim kaart die het niet deed, de verkeerde belstatussen enzovoort. Zie ook mijn vorige klacht. Een nieuw kloppend factuur zonder deze kosten is nu wel het minste wat jullie kunnen doen. Ik ben al een aantal jaar klant en toch wel erg teleurgesteld in de service van de afgelopen maanden. Ik moet werkelijk overal 3 keer achter aan bellen en zelfs een klacht hier indienen om te krijgen waar ik gewoon voor betaal.

2 reacties

 1. Auteur
  BEN
  Datum
  Hallo Merel,

  Dankjewel voor je bericht. Ik ben op de hoogte van het probleem. Ik zal je vandaag nog per e-mail informeren over de oplossing hiervoor.

  In ieder geval nogmaals mijn excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,
  Ben
 2. Auteur
  Merel
  Datum
  Je kunt hier een nieuwe reactie schrijven...

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Merel
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy