Wij vinden dat Bioshape Pharma hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Bioshape Pharma: Overeengekomen levering proefzending gratis, maar tegen vergoeding van de verzendkosten ad €3,99; betreft vermageringspillen.
Zoals overeen gekomen, de kosten van de verzendkosten per omgaande betaald.Daarna verrast door kosten en toezending vervolgzending.
Op 6 februari € 79,99 afgeschreven van mijn bankrekening en t.g.v. NL 45 DEUT0556977556. voor de vervolgzending.
Op 24 februari boekt ABN AMRO echter eigener beweging het bedrag van € 79,99 terug op mijn rekening met de vermelding "Geen incassomachtiging verstrekt".
Ik blij met de gedachte: toch nog iemand eerlijk.
Inmiddels heeft mij echter de tweede herinnering van BIOSHAPE bereikt, met het vooruitzicht dat het bedrag van € 79,99 zal oplopen naar € 106,61.
Ontbi nding van het contract zoals BIOSHAPE dat ziet.De afhandeling van de proefzending akkoord; het vervolg betreft een handigheidje, wat zelfs de ABNAMRO kennelijk te ver gaat.