Klacht Blokker: Blokker Tablet van merk polaroid werkt niet

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 75086
Gebruiker
Jos
Datum
1 reactie

Details

De klacht

27 april 2014 Blokker folder in huis gekregen ,mijn zoon van 7 dol enthousiast er stond een polaroid tablet aktie in voor 99,95.Wij samen op internet van zijn spaargeld de tablet gekocht(had beter moeten weten).Week later prima geleverd echter naar twee weken wilde het apparaat niet meer opstarten .Gebeld met het speciale nummer op de doos blijkt dat Blokker dit heel handig heeft uitbesteed aan een reparatie dienst.
Wij de tablet opgestuurd en inderdaad tijdens onze vakantie in Oostenrijk kregen we telefoon van de oppas dat de tablet gearriveerd was .Mijn zoon helemaal gelukkig. Bij thuiskomst teleurstelling groot bij het uitproberen maar half scherm .Nu toch wel beetje klaar mee en willen ons geld terug,weer bellen.Was niet mogelijk moest wederom worden opgestuurd ter reparatie en pas na drie reparaties word er gekekennaar een passende oplossing. weer opgestuurd , krijg ik vandaag bericht van reparatie bedrijf dat er een barst in zit en dit niet onder garantie valt ,Word vervolgd.

De oplossing

Graag geld terug voor mijn zoon ,was zijn spaargeld.

1 reactie

 1. Auteur
  Jos
  Datum
  Blokker laat de reparaties over aan een ander bedrijf die schermen met diverse bedrijfsregels zoals eerst 3 maal opsturen voor reparatie al voor men overgaat tot vervanging.
  Verder hanteert het bedrijf nog een aantal regels zodat Blokker buiten schot blijft.
  Gaan dus nooit meer naar Blokker.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Jos
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Blokker?